„Chito“ gilių šokoladas

4,00 

Gilių šokoladas yra ne tik skanus, bet aprūpina kūną skaidulinėmis medžiagomis, polifenoliais ir mineralas. Jų sudėtyje nėra stimuliatorių (teobromino ar kofeino), o sudėtyje esantis chitozanas maitina gerąsias žarnyno bakterijas ir padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Krepšeliui virš 15 Eur – NEMOKAMAS pristatymas!

Aprašymas

„Chito“ funkcinio maisto linija ne tik malšina alkį, aprūpina kūną reikiamomis maisto medžiagomis, bet ir tiesiogiai veikia sveikatą – reguliuoja žarnyno mikrobiomą ir taip palaiko normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Pagrindiniai Chito gaminių išskirtiniai bruožai:

  1. Ypač daug skaidulinių medžiagų, todėl gaminiai puikiai malšina alkį ir padeda suderinti žarnyno mikroekosistemą.
  2. Sudėtyje yra chitozano – tai novatoriška iš grybų išskirta tirpiųjų skaidulinių medžiagų rūšis, kuri veiksmingai padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
  3. Nėra glitimo (gliuteno), kuris gali išderinti žarnyno mikrobiomą.
  4. Nėra rafinuoto cukraus, dirbtinių dažiklių, dirbtinių saldiklių ar skonio stipriklių – taip išlaikomas tikro maisto skonis.
  5. Visos sudedamosios dalys yra augalinės kilmės, todėl produktas tinkamas ir veganams.
  6. Gamyboje nenaudojame aukštų temperatūrų, todėl tinka žaliavalgiams.
  7. Natūralus vario, mangano ir seleno šaltinis, kurie yra svarbūs normaliai energinių medžiagų apykaitai palaikyti.
  8. Gaminant naudojama atsinaujinančių išteklių elektros energija.

Chitozanas padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje, o jo teigiamas  poveikis atsiranda per parą suvartojant vos 3 g chitozano – tai keletą kartų mažiau nei kitų maistinių skaidulų norma tokiam pačiam poveikiui pasiekti.

Sudedamosios dalys: kakavos sviestas, nerafinuotas cukranendrių cukrus „Muskovado“, ąžuolų gilės (20%), chitozanas (iš gluosninės kreivabudės Pleurotus ostreatus), sojų lecitinas.

Sudėtyje gali būti riešutų ir sezamų sėklų pėdsakų.

Vienoje pakuotėje produkto grynasis kiekis 100 g.

MAISTINGUMAS 100 g
Energinė vertė 2300 kJ
549 kcal
Riebalai 38 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g
mononesočiųjų riebalų rūgščių 13 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 1 g
Angliavandeniai 50 g
iš kurių cukrų 35 g
krakmolo 14 g
Skaidulinės medžiagos  6 g
Baltymai 1 g
Druska 0,1 g
Mineralai (100 g)
RMV
Kalis
744 mg 37%
Fosforas 108 mg 15%
Magnis 86 mg 23%

Papildoma informacija

Svoris 50 g
Išmatavimai 20 × 15 × 1.5 cm

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *