„Chito“ daržovių trapučiai su svogūnų laiškais ir krapais

      Komentarai įrašui „Chito“ daržovių trapučiai su svogūnų laiškais ir krapais yra išjungti

2,50 

Daržovių trapučiai ne tik malšina alkį, bet ir aprūpina kūną skaidulinėmis medžiagomis, mononesočiosiomis riebiosiomis rūgštimis bei vitaminais ir mineralais, o ypač kaliu ir manganu. Jų sudėtyje yra chitozano, kuris maitina gerąsias žarnyno bakterijas ir padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Krepšeliui virš 15 Eur – NEMOKAMAS pristatymas!

Aprašymas

„Chito“ funkcinio maisto linija ne tik malšina alkį, aprūpina kūną reikiamomis maisto medžiagomis, bet ir tiesiogiai veikia sveikatą – reguliuoja žarnyno mikroekosistemą ir taip palaiko normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Pagrindiniai Chito gaminių išskirtiniai bruožai:

  1. Ypač daug skaidulinių medžiagų, todėl gaminiai puikiai malšina alkį ir padeda suderinti žarnyno mikroekosistemą.
  2. Sudėtyje yra chitozano – tai novatoriška iš grybų išskirta tirpiųjų maistinių skaidulų rūšis, kuri veiksmingai padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.
  3. Nėra krakmolo ir glitimo (gliuteno), kurie gali išderinti žarnyno mikroekosistemą.
  4. Nėra pridėtinio cukraus, dirbtinių dažiklių, dirbtinių saldiklių ar skonio stipriklių – taip išlaikomas tikro maisto skonis.
  5. Daug mononesočiųjų ir mažai polinesočiųjų riebiųjų rūgščių.
  6. Visos sudedamosios dalys yra augalinės kilmės, todėl produktas tinkamas ir veganams.
  7. Gamyboje nenaudojame aukštų temperatūrų, todėl tinka žaliavalgiams.
  8. Natūraliai daug vitaminų ir mineralų, o ypač kalio ir mangano, šie mineralai svarbūs normaliai medžiagų apykaitai palaikyti.
  9. Gaminant naudojama atsinaujinančių išteklių elektros energija.
  10. Atitinka Sidabrinės pakopos reikalavimus.

Chitozanas padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje, o jo teigiamas  poveikis atsiranda per parą suvartojant vos 3 g chitozano – tai keletą kartų mažiau nei kitų maistinių skaidulų norma tokiam pačiam poveikiui pasiekti.

Kalis svarbus normaliai nervų sistemos ir raumenų veiklai, taip pat padeda palaikyti normalų kraujospūdį.

Manganas svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai, jungiamojo audinio formavimuisi ir normaliai kaulų būklei palaikyti bei padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

„Chito“ daržovių trapučiai puikiai dera

  • tiesiog vieni,
  • su avokadų trintiniu („gvakamole“),
  • su tepamais sūriais,
  • su nesaldžiomis užtepėlėmis,
  • prie sriubos,
  • ir visur, kur tik naudojamas batonas arba džiūvėsiai.

„Chito“ daržovių trapučiai puikiai tinka

  • metantiems svorį,
  • sportuojantiems,
  • žygeiviams,
  • veganams,
  • sergantiems cukriniu diabetu,
  • vaikams,
  • norintiems, greitai numalšinti alkį
  • ir visiems, besirūpinantiems savo sveikata.

Sudedamosios dalys: baltagūžiai kopūstai (65 %), lazdyno riešutų aliejus (25 %), chitozanas (iš gluosninės kreivabudės Pleurotus ostreatus), Himalajų druska, svogūnų laiškai (1,6 %), džiovintos krapų viršūnėlės (0,2 %) . 

Gali būti riešutų ir sezamų sėklų pėdsakų.

Vienoje pakuotėje produkto grynasis kiekis 40 g (8 trapučiai). Pagaminta iš 370 g daržovių.

MAISTINGUMAS 100 g
Energinė vertė 1860 kJ
450 kcal
Riebalai 33 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g
mononesočiųjų riebalų rūgščių 25 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių 4 g
Angliavandeniai 12 g
iš kurių cukrų 10 g
krakmolo 0 g
Skaidulinės medžiagos  29 g
Baltymai 12 g
Druska 3 g
Mineralai RMV
Vitaminas E 21 mg 170 %
Kalis 595 mg 30 %
Manganas 2 mg 30 %
Chromas  4 mg 11 %

Papildoma informacija

Svoris 30 g
Išmatavimai 20 × 15 × 1.5 cm